Info

Beste bezoeker,
Lo For Life is een organisatie van de Picasso, ten voordele van het Kinderkankerfonds KOESTER van Lochristi.

Omdat het glazen huis niet meer geplaatst wordt door Studio Brussel, hebben we vanuit de Picasso besloten om zelf een glazen huis te plaatsen op de parkeerplaatsen gelegen aan café Picasso, Dorp West 24 in Lochristi.
In een container met glazen wand worden 2 ‘martelaren’ opgesloten die we geheim houden tot de dat van intrede. .Zij zullen gedurende 72 uren dj spelen en opdrachten uitvoeren voor het goede doel, en dit van Vr 26 dec 19u30 tot Ma 29 dec 21u30!

De bedoeling is dat zij de plaatjes gaan draaien die tegen betaling worden aangevraagd door de bezoekers of door de lokale handelaren, bedrijven, scholen of verenigingen, etc. De muziek zal te horen zijn buiten aan het glazen huis tot 24u en er zal ook een podium geplaatst worden naast het huis waar diverse bekende Lochristinaren en anderen komen optreden. Bij de vorige editie in 2012 kreeg het glazen huis bezoek van oa Miguel Wiels, Kurt Van Biezebaaze, Dirk Stoops, Tom Boudeweel, Christof Versavel, Gijs Van Hoecke, Yves Deswaene, Frans Babbelaar en George van de Vipers.

We zijn nog op zoek naar partners die willen adverteren op onze website, facebookpagina, tent of tv-scherm. We zorgen ervoor dat uw organisatie of bedrijf mooi in de kijker komt te staan en het belooft een fantastische 3-daagse te worden waar heel Lochristi bij betrokken zal zijn!

We hopen op de bereidwilligheid en vrijgevigheid van Lochristi om op maandag 29 december om 22u een mooi bedrag kunnen overhandigen aan het kinderkankerfonds KOESTER. Indien u nog vragen hebt of op één of andere manier zou willen meewerken aan ons project, neem dan contact op met Ben (0474958795) of met Martin (0476424796).

U kan altijd vrijblijvend een bijdrage storten op ons rekening nummer: (volgt nog)

Het picasso team wenst u prettige feestdagen. Tot gauw!
Het Picasso Team

Deze website wordt aangeboden door S-T Solutions

S-T Solutions